Wie is Roy Prikken?

/Wie is Roy Prikken?
Wie is Roy Prikken?2018-09-13T19:37:00+00:00

Een ondernemer die een groot hart heeft voor ondernemen en dit omzet in resultaten voor zijn opdrachtgevers en klanten. Volgende studies bij o.a.: NOS Santbergen, RBS/The Producers Workshop, Veronica, AVRO Minjon, Audiovisueel Centrum Limburg en werkte o.a. voor Omroep Limburg (nu L1), Nederlandse Omroep Stichting, Radio Maastricht, Radio Limburg. Kent de klappen van de zakelijke zweep en is een aanpakker pur sang met een groot solide zakelijk relatienetwerk in binnen- en buitenland.

ROY PRIKKEN VOICE-OVER / STEMACTEUR

Het horen van een stem kan vele dingen oproepen in een mens en kan bijvoorbeeld emoties bezorgen of men kan er vrolijk van worden. Als professioneel voice-over wordt mijn stem veelvuldig ingezet voor de meest uiteenlopen zaken, doeleinden en projecten.

Bijvoorbeeld als ondersteunde stem voor de weggeefactie van eerste MINI geproduceerd in Limburg bij Holland Casino, tot het toespreken van onze voormalige Koningin Beatrix tijdens Koninginnedag. Maar ook voor vele producten en merken als; Saint Goubain, Mitsubishi Electronics, Bosch Blue, MisterMail, Blokker etc. De lijst is te lang om hier op te sommen, maar wellicht dat mijn stem ook past bij uw product, dienst of waar ook een solide, zakelijk voice-over ingezet moet worden.

Vraag daarom snel een stemdemo aan, ik stuur u deze binnen 24u. toe.